Amsterdamse Brouwvereniging De Bierkaai
Datum: 23 juli
Aanvang: 15:00u
Einde: 21:00u
Adres: Kaasmarkt
Plaats: Edam
Website: http://www.streekfoodfestival.nl/

Streek Bier Festival (Edam)

Als bierliefhebber kan je het Streek BIER Festival echt niet missen! Op de Kaasmarkt in Edam drink je de lekkerste en meest unieke bieren uit onze regio en kan je praten met de meesterbrouwers over hun bieren! Wat wil je nou nog meer?
Het Streek BIER & BBQ festival is gratis te bezoeken.
Betalen gaat met munten van € 1,25 per stuk
Geen alcohol onder de 18 jaar. Kinderen zijn wel welkom! 

Het Streek BIER Festival wordt georganiseerd op 23 juli op de Kaasmarkt in Edam. Hier presenteren meer dan 10 Noord-Hollandse brouwerijen hun eigen gebrouwen bieren. Bier moet je aanspreken, en dat doen deze bieren zeker. Ze vertellen ieder hun eigen verhaal! Maak kennis met de bieren van onder andere brouwerij Branie, Bierderij Waterland, De Twee Knaapjes, de Eeuwige Jeugd en Edamse brouwerij De Witte Os en Brouwerij De Monnick uit Monnickendam. 

BBQ Challenge
Schrijf je in als koppel. Bereiden jullie op jullie eigen BBQ een heerlijk gerecht met ingrediënten uit de Mysterie Box? Overtuig de jury en maak kans op spectaculaire BBQ prijzen! Wie daag jij uit? Meld je dan nu aan Klik hier om je aan te melden.
€ 20,00 per team. 16.00 uur op de Kaasmarkt 

Hoptail
Biercocktails oftewel Hoptails. Zoet, zuur, bitter, zout, umami, sterk, licht… Het combineren en balanceren van smaken en karakters is bij een biercocktail minstens zo belangrijk als bij andere cocktails. Sonny, sinds vorig jaar eigenaar van de Prinsenbar in Edam, heeft diverse cocktailcursussen gedaan en laat jullie tijdens het Streek BIER Festival kennis maken met deze nieuwe variant op cocktails. Gaat hij voor een Brewers Sour, whiskey sour voor volwassenen, of een fris zoete Liefmans Sangria? Laat je verrassen! Echt geen bierfan, hij schenkt ook heerlijke wijnen.. 

Naar het agenda overzicht